Stegulete de hartie Tricolore de 1 Decembrie

Un eveniment destul de îndelung aşteptat şi o motivaţie în plus pentru a ne bucura de uniunea teritorială a României, este ziua națională a statului. Dupa cum ştiti, în fiecare an, în toate orașele ţării se organizează evenimente, diferite manifestații şi parade la care asistă locuitorii tării şi unde, un ritual înca neînvechit este fluturarea stegulețelor de hartie de 1 Decembrie cu însemnele tricolorului.

Acestea reprezintă un simbol sau o modalitate prin care romanii își dovedească mândria, patriotismul şi gratitudinea. De asemenea, copiii sunt cei mai încântați de micuţele stegulete pe care le flutura cu bucurie, entuziasm şi care ii captivează, putând, de asemenea, sa urmărească şi evenimentele dedicate zilei.

De asemenea, aceste simboluri naționale, pot fi excelente elemente decorative pentru micuțe magazine, pentru ambasade, autorități sau alte oficialități, marcând importanţa istorică a zilei. Este, desigur şi un mod de a-ţi demonstra susținerea în privinţa importanţei unei ţări unitare, libere şi indivizibile pe care Romania o celebrează la data de 1 Decembrie în fiecare an.

Fie ca sunt fluturate, pur şi simplu, de mâinile oamenilor, fie ca sunt arborate în diferite zone sau prinse de oglinzile retrovizoare ale masinilor, aceste stegulețe din hartie, se transformă în simboluri naționale, fiecare om demonstrandu-şi patriotismul sau mândria, în modurile cele mai la îndemana personalității lor.

De asemenea, restaurantele cu specific romȃnesc, obișnuiesc să orneze preparatele tradiționale cu micuțe stegulețe de hartie cu însemnele tricolorului. Vazele de flori frumos mirositoare, sunt, de asemenea, ornate cu mici stegulețe de hartie, pentru a marca într-un mod cȃt mai plăcut această zi. Fie că vorbim despre impresia pe care o lasă clienţior străini, sau romanilor care se bucură, în familie, de o zi liberă perfectă pentru relaxare binemeritată muncii depuse la serviciu, ziua de 1 Decembrie, este un prilej fantastic de a ne aminti faptul ca suntem romani intr-o ţară frumoasă şi unitară, Romania.

Lasă un răspuns