Stegulete de hartie Cocktail

0 out of 5


Cantitate 100+ 500+ 1000+ 3000+ 5000+ 10000+ 15000+ 20000+
Lei/buc 0.46 0.43 0.40 0.36 0.32 0.30 0.28 0.27
Preturile sunt exprimate in lei/buc. Preturile sunt finale. Discount pentru revanzatori.


 

Descarca Template

Fisier PDF Fisier CorelDraw Fisier AI

1. Format: Atipic
2. Dimensiuni: 65 x 40 mm
3. Carton preferat: 90g semilucios
4. Print: fata / verso
5. Suport – bambus
6. Suport inaltime – 15 cm
7. Finisari: taiere pe contur, prindere suport bambus

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi

1. Mini steguletele de hartie pot fi personalizate?
Mini steguletele de hartie pot sa contina orice informatie si culoare doriti dumneavoastra.
2. Se pot realiza mini stegulete de hartie tricolore pentru ziua nationala?
Da, se pot realiza mini stegulete de hartie tricolore dimensiune 65 x 40 mm pentru ziua nationala, imprimate in policromie 100%.
3. Ce tip de suport oferiti pentru un mini stegulet de hartie?
Realizam mini stegulete de hartie personalizate pe suport de bambus. Pentru a ramane o distanta sesizabila intre print si baza de unde se poate prinde mini steguletul in mana, folosim suporturi de bambus de 15 cm.

Pentru a personaliza stegulete de hartie exista numeroase posibilitati. Producem stegulete de hartie cu un design placut pentru a putea fi folosite la campanii publicitare, campanii electorale, la diverse promotii sau pur si simplu cu efect decorativ. Pentru a putea aduce in prim plan un stegulet, avem nevoie si de cooperarea dumneavoastra pentru a putea ajunge la un rezultat atragator si anume un stegulet de hartie personalizat in intregime, exact asa cum doriti. In functie de necesitatile dumneavoastra, va stam la dispozitie pentru ca steguletele realizate de noi sa anime placut spatiul unei petreceri, al unei adunari selecte sau al unui eveniment cu suprafata mare de acoperire. Este posibila creearea unei campanii de marketing agresive folosind stegulete de hartie personalizate, pentru a putea scoate in evidenta informatia necesara.
Indiferent in ce scopuri sau activitati de informare le folositi, avem capacitatea de a realiza stegulete de hartie personalizate de calitate si va putem garanta rezistenta in timp a acestora pe orice suport de prindere ati alege, bambus sau plastic.
De la prima colaborare va putem indruma in alegerea unui format de print potrivit pentru steguletul de hartie cat si suportul acestuia. Preferam sa realizam stegulete de hartie pe suport de hartie 90g semilucios.
In cazul in care nu aveti o macheta prestabilita pentru print, in functie de preferintele dumneavoastra, va putem creea macheta ideala personalizata pentru steguletul de hartie.

 

Evenimentele importante din viaţa fiecăruia dintre noi, fie că reprezintă evenimente personale sau evenimente profesionale, trebuie marcate prin câteva elemente unice, menite să ne ajute în rememorarea acelor momente şi aduc în prim plan noutatea.

Un element de unicitate care să surprindă şi să dea culoare evenimentelor din viaţa oamenilor, îl reprezintă obiectele decorative. Pentru băuturi, un accesoriu potrivit ar fi steguleţele de hârtie pentru cocktailuri pe gustul fiecărui participant/invitat la un eveniment anume. Se poat folosi cu uşurinţă în baruri, cu diferite ocazii cum ar fi un campionat de fotbal, sau orice alt sport, cu ocazia zilei naţionale sau a altui eveniment marcant în istorie.

Unicitatea, stă în faptul că organizatorii pot alege, dintr-o gama variată, modele specifice în funcţie de eveniment sau invitaţi. Pentru conferinţele business, se pot folosi steguleţe aparţinând ţărilor ai căror reprezentanţi sunt invitaţi la astfel de evenimente. Faptul că se ia în considerare tara de provenienţă a unor astfel de invitaţi, va fi privită cu ochi buni şi chiar un prilej că invitaţii să se cunoască între ei, pornind de la o astfel de impresie. Un astfel de gest induce ideea că organizatorii sunt cu adevărat interesaţi de invitaţii prezenţi şi de originile acestora.

Când vine vorba de evenimentele personale, steguleţele din hârtie pot fi un element pe gustul copiilor şi al părinţilor, în cazul unei petreceri ce-i are în centrul atenţiei pe copii. De asemenea, o aniversare, poate fi “accesorizată” cu astfel de elemente personalizate cu data şi vârsta sărbătoritului. Un element care poate ajuta invitaţii să rememoreze mai uşor petrecerea şi de a concretiza importanta acelei zile din viaţa sărbătoritului.

Pentru că pot fi personalizate, steguleţele de hârtie pot fi extrem de utile cu ocazia diferitelor evenimente, putând fi considerate suveniruri demne de păstrat alături de alte elemente care să amintească de un eveniment sau altul. Personalizarea unor steguleţe de hârtie pentru cocktailuri sau băuturi pe gustul invitaţilor, pot fi utilizate şi pentru a atrage atenţia asupra importanţei aranjării într-un fel cât mai special al băuturilor. Nu este suficient ca mâncarea să aibă un aspect plăcut, băuturile fiind, de asemenea, un element important pentru un eveniment reuşit.

Teme personalizat stegulete: Stegulet emblema judetului, Stegulet National, Stegulet Romania, Stegulet America, Stegulet Canada, Stegulet Anglia, Stegulet Franta, Stegulet Germania, Stegulet Spania, Stegulet Grecia, Stegulet Italia, Stegulet Croatia, Stegulet Rusia, Stegulet Japonia, Stegulet China, Stegulet Turcia, Stegulet Polonia, Stegulet Suedia, Stegulet produse, Stegulet emblema patiseriei, Stegulet emblema cofetariei, etc.