Stegulete de hartie Hamburger

0 out of 5


Cantitate 100+ 500+ 1000+ 3000+ 5000+ 10000+ 15000+ 20000+
Lei/buc 0.51 0.48 0.45 0.41 0.37 0.35 0.32 0.30
Preturile sunt exprimate in lei/buc. Preturile sunt finale. Discount pentru revanzatori.


 

Descarca Template

Fisier PDF Fisier CorelDraw Fisier AI

1. Format: Atipic
2. Dimensiuni: 65 x 40 mm
3. Carton preferat: 90g semilucios
4. Print: fata / verso
5. Suport – bambus
6. Suport inaltime – 20 cm
7. Finisari: taiere pe contur, prindere suport bambus

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi

Cine nu a poftit macar odata la un hamburger? Dar daca el este decorat cu un stegulet de hartie frumos colorat parca devine si mai atragator.
O idee deosebit de eficienta dar ieftina de promovare a afacerii tale cu hamburgeri este sa folosesti mini stegulete de hartie pe suport de scobitoare. Cu ajutorul lor poti astfel decora preparatele folosind imaginea companiei sau mesaje care sa atraga atentia clientilor asupra preparatelor tale.
Mini steguletele de hartie pentru hamburger sunt prezente pe piata de cativa ani dar continua sa fie folosite si in prezent cu succes pentru decorarea preparatelor.
Daca esti posesorul unei astfel de afaceri nu ezita sa folosesti in promovarea si decorarea produselor tale un mini stegulet de hartie frumos colorat. Poti alege sa iti personalizezi steguletul cu orice imagine sau mesaj , facandu-l cat mai atragator pentru clientii tai si iti poti creste astfel vanzarile.
In mod sigur clientii tai vor fi atrasi de un hamburger decorat cu un mini stegulet insotit de un mesaj amuzat si vesel colorat.
Poti alege sa personalizezi steguletul de hamburger cu denumirea preparatului in cazul in care lansezi un produs nou si sigur acest lucru va atrage atentia si curiozitatea potentialilor clienti.Poti insera de asemenea pe stegulet informatii despre ingrediente satisfacand astfel curiozitatea celor mai „mofturosi” clienti ce doresc sa cunoasca toate detaliile preparatului.
Steguletele de hamburger pot fi printate full color fata/verso cu acelasi design sau cu design diferit si sunt prinse pe o mica scobitoare de lemn.
De-a lungul timpului numerosi clienti ce detin acest tip de afacere au apelat la serviciile noastre si au ales sa foloseasca acest mic dar eficient instrument de marketing.