Stegulete de hartie A5 bambus

0 out of 5


Cantitate 20+ 50+ 100+ 500+ 1000+ 3000+ 5000+ 10000+ 20000+
Lei/buc 1.85 1.65 1.47 1.25 1.00 0.82 0.79 0.73 0.68
Preturile sunt exprimate in lei/buc. Preturile sunt finale. Discount pentru revanzatori.


 

Descarca Template

Fisier PDF Fisier CorelDraw Fisier AI

1. Format: A5
2. Dimensiuni: 148 x 210 mm
3. Carton preferat: 90g semilucios
4. Print: fata / verso
5. Suport – bambus
6. Suport inaltime – 25/30 cm
7. Finisari: taiere pe contur, prindere suport bambus

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi

1. Se pot personaliza full color steguletele de hartie A5?
Fie ca aveti o petrecere de copii, o reuniune de club sau un eveniment outdoor, putem realiza stegulete de hartie cu personalizarea pe care o doriti dumneavoastra.
2. Exista posibilitatea de creere a unor stegulete de hartie tricolor pentru 1 Decembrie?
Putem realiza stegulete de hartie tricolore nu numai pentru 1 Decembrie, dar si pentru alte evenimente unde doriti sa creati o atmosfera de origine romaneasca.
3. Suportul unui stegulet de hartie A5 este de bambus?
Nu, pentru un stegulet de hartie A5 se poate opta pentru suport de bambus sau suport de plastic. Folosim aceste suporturi, deoarece desfasoara o manevrare placuta a steguletului.
4. Ce timpi de productie sunt necesari pentru o comanda?
Realizam timpi de productie mici si suntem bucurosi sa spunem ca in functie de comanda dumneavoastra de stegulete, aceasta poate fi finalizata intre una si patru zile.

Ca si suprafata imprimata, un stegulet de hartie A5 este dublu ca si dimensiuni fata de modelul A6. Datorita formei mai robuste, steguletul iese in prim plan si dovedeste un impact mult mai vizibil al mesajului caruia ii este destinat. In comparatie cu fratele lui mai mic, steguletul A5 ofera un spatiu mult mai mare de personalizare, de asezare a obiectelor grafice pe o arie ce permite marirea lor. Putem spun ca mesajul, sloganul sau brandul afisat pe suprafata steguletului, are un avantaj clar de punere in evidenta a companiei dumneavoastra. Putem realiza stegulete de hartie A5 pentru orice organizare festiva doriti, cu suportul preferat.

Propunem stegulete de hartie A5 cu personalizare integrala, imprimate full color, pentru o colorista si un impact de succes. In cazul in care nu sunteti in posesia unui fisier care sa contina macheta oficiala, sau nu aveti cunostintele necesare formarii unei machete, va spunem ca va stam la dispozitie cu bucurie pentru realizarea unei machete grafice ideale, pentru un stegulet de hartie A5 de succes. Nu avem nevoie decat informatiile de baza si diverse imagini (preferentiale) pentru a putea pune in pagina si crea un mock-up. Pentru un stegulet de hartie este important suportul care il are, dar dumneavoastra puteti alege intre suport de bambus si suport de plastic, binenteles cu ceva mici diferente de pret.

Comanda dumneavoastra de stegulete de hartie A5 intra in productie in timpi utili pentru a putea fi realizata intr-un interval cat mai scurt. Clientul este pe primul loc si intotdeauna asa va fi. Tot timpul ramanem in grafic si livram la timp orice comanda primita de stegulete de hartie.

Toggle content goes here, click edit button to change this text.