1. Format: Triunghiular, Dreptunghiular
2. Carton preferat: 300g lucios
3. Print: fata
4. Finisari: taiere pe contur
5. Suport: cordelina

1. Ce tip de suport necesita steguletele de party?
Pentru steguletele ghirlanda folosim cartoane de calitate de 300g/mp, lucioase, pentru un print placut.
2. Unde se poate folosi acest tip de stegulet ghirlanda?
In general, steguletele de party se folosesc la petreceri aniversare, petreceri tematice, evenimente sportive sau chiar la Candy Bar-uri.
3. In cat timp poate fi realizata o comanda de stegulete party?
Realizam stegulete party intr-un timp cat mai scurt, acesta putand fi in functie de comanda dumneavoastra intre 1 si 2 zile.
4. Cum se livreaza comanda de stegulete ghirlanda?
Comanda de stegulete se livreaza prin URGENT CURIER si ajunge la biroul sau sediul dumneavoastra in ziua urmatoare.

Prin realizarea de stegulete ghirlanda, putem anima evenimentul dumneavoastra. Fie ca este vorba de o petrecere aniversara a copilului dumneavoastra, sau chiar si o petrecere tematica, folosirea unor stegulete ghirlanda imprimate cu personajul dintr-un desen animat favorit, pot sa aduca un zambet de simpatie din partea celor prezenti la eveniment. Steguletele decorative pentru petreceri pot fi folosite in interesul promovarii unui Candy Bar in cadrul unei locatii, unde este prezent. Deasemenea, steguletele decorative pot fi folosite in cadrul unei intreceri sportive, in care acestea pot fi imprimate cu diverse mesaje de incurajare, etc. Realizam la comanda stegulete pentru petreceri, ce pot sa contina mesajele sau imaginile selectate de catre dumneavoastra, pentru ca evenimentul pe care il organizati sa prinda culoare. Putem realiza ghirlande de hartie cu diferite steaguri de tari din toata lumea (Romania, America, Anglia, Franta, Rusia, Olanda, Germania, Spania, Grecia, Brazilia, Canada si multe altele).