Despre noi….

Istoria steguletelor de hartie a inceput in anul 2013 din dorinta de a veni in ajutorul clientilor nostrii cu noi si eficiente instrumente de promovare.

De-a lungul timpului oamenii au ales sa se ralieze sub un steag ca simbol al unei natiuni sau al unei convingeri politice sau religioase.

Insa azi in era marketingului steguletele de hartie au devenit instrumente promotionale deosebit de puternice pentru promovarea produselor si serviciilor.

Si eforturile ne-au fost repede rasplatite atunci cand, companii importante de pe piata romaneasca si chiar companii multinationale ce activeaza pe piata romaneasca si europeana au ales sa isi promoveze produsele si serviciile folosind steguletele de hartie produse de noi.

Vorbim aici de companii mari precum Hochland, Selgros sau Vodafone, pentru care am realizat comenzi de zeci de mii de stegulete pe care acestia le-au folosit cu succes in promovarea produselor lor.

Si promitem sa nu ne oprim aici ci suntem determinati sa ne perfectionam continu si sa realizam pentru voi cele mai creative stegulete de hartie, contribuind astfel la crestere afacerii tale.

Poti folosi stegulete de hartie cu orice ocazie, fie ca organizezi o petrecere pentru copii, un eveniment sportiv, sarbatoresti ziua nationala, le poti folosi in campanii electorale sau pur si simplu pentru decorarea platourilor cu mancaruri si dulciuri in restaurante, cofetarii , patiserii sau pentru un Candy Bar.

Promovarea unui produs sau serviciu utilizand stegulete de hartie poate avea un impact semnificativ asupra afacerii tale.

Stiind cat de importante sunt aceste instrumente de marketing pentru afacerea ta, echipa Crazy Print e dedicata sa produca pentru tine stegulete de hartie de cea mai inalta calitate.

Facem tot ce ne sta in putinta sa oferim servicii excelente clientilor nostrii, asigurandu-ne ca vom termina si expedia intotdeauna comenzile la timp.