Stegulete de hartie A6

0 out of 5


Cantitate 100+ 500+ 1000+ 3000+ 5000+
Lei/buc 0.80 0.75 0.71 0.65 0.59
Preturile sunt exprimate in lei/buc. Preturile sunt finale. Discount pentru revanzatori.


 

Descarca Template

Fisier PDF Fisier CorelDraw Fisier AI

1. Format: A6
2. Dimensiuni: 105 x 148 mm
3. Carton preferat: 90g semilucios
4. Print: fata / verso
5. Suport – bambus
6. Suport inaltime – 25 cm
7. Finisari: taiere pe contur, prindere suport bambus

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi

  1. Se pot personaliza full color steguletele de hartie A6?

Fie ca aveti o petrecere de copii, o reuniune de club sau un eveniment outdoor, putem realiza stegulete de hartie cu personalizarea pe care o doriti dumneavoastra.

  1. Exista posibilitatea de creere a unor stegulete de hartie tricolor pentru 1 Decembrie?

Putem realiza stegulete de hartie tricolore nu numai pentru 1 Decembrie, dar si pentru alte evenimente unde doriti sa creati o atmosfera de origine romaneasca.

  1. Suportul unui stegulet de hartie este de bambus?

Da, suportul necesar si preferat pentru un stegulet de hartie A6 este din bambus. Folosim acest suport, deoarece desfasoara o manevrare placuta a steguletului.

  1. Ce timpi de productie sunt necesari pentru o comanda?

Realizam timpi de productie mici si suntem bucurosi sa spunem ca in functie de comanda dumneavoastra de stegulete, aceasta poate fi finalizata intre una si cinci zile.

Un stegulet de hartie A6 personalizat reprezinta in primul rand un mod eficient de promovare agresiva. Promovarea unor produse sau servicii prin intermediul unui stegulet de hartie aduce un impact de imagine considerabil. Realizand un design atractiv, plin de culoare sau mesaje, putem spune ca duce la bun sfarsit rezultatul unui plan de marketing care consta in implementarea brandului in mintea individului. In comparatie cu alte tipuri de stegulete de hartie de dimensiuni mai mari, steguletul de hartie A6 are costuri reduse pentru campaniile dumneavoastra. O petrecere de copii, o intalnire de afaceri la o scara mare, un eveniment sportiv sau o manifestatie outdoor, sunt doar cateva locuri unde puteti folosi cu succes si implementa mesajele, produsele sau serviciile pe care le doriti sa le faceti cunoscute.

Putem produce la scara mica sau larga, stegulete cu diverse teme de personalizare, tocmai pentru a putea avea un impact major asupra afacerii dumneavoastra. Macheta personalizata poate fi realizata de dumneavoastra, sau poate fi creata alaturi de noi, pentru a pune in pagina toate elementele necesare promovarii. Acestea pot fi mesaje, sigle sau sloganuri alaturi de imagini personale sau atipice, care sa se incadreze in tiparul modelului nostru. Pentru un stegulet de hartie bine pus la punct folosim un suport de bambus, care confera o manevrabilitate usoara a acestuia. Folosind suporti de bambus de 25 cm inaltime si un print de calitate, realizam astfel un stegulet de hartie placut la prima vedere cu un impact pe masura.

Clientul a trimis parametrii de personalizare a steguletului de hartie, macheta este realizata, in concluzie dupa bunul de tipar, nu ne mai ramane decat sa ne apucam de productie. Timpii de realizare a unei comenzi de stegulete de hartie A6 pot pleca de la o ora pana la cateva zile, in functie de tirajul acesteia. Putem livra comenzi de stegulete de luni pana vineri, pana chiar si sambata. Orice comanda de stegulete de hartie este luata in serios si va fi produsa in termenii si conditiile acceptate de noi si de catre client.