Stegulete de hartie Scobitoare

0 out of 5


Cantitate 100+ 500+ 1000+ 3000+ 5000+ 10000+ 30000+ 50000+
Lei/buc 0.44 0.39 0.37 0.35 0.33 0.31 0.28 0.24
Preturile sunt exprimate in lei/buc. Preturile sunt finale. Discount pentru revanzatori.


 

Descarca Template

Fisier PDF Fisier CorelDraw Fisier AI

1. Format: Atipic
2. Dimensiuni: 40 x 28 mm
3. Carton preferat: 90g semilucios
4. Print: fata / verso
5. Suport – scobitoare
6. Suport inaltime – 6 cm
7. Finisari: taiere pe contur, prindere pe scobitoare

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi

1. Mini steguletele de hartie pe scobitoare pot fi personalizate?
Mini steguletele de hartie pe scobitoare pot sa contina orice informatie si culoare doriti dumneavoastra.
2. Se pot realiza mini stegulete de hartie pe scobitoare tricolore pentru ziua nationala?
Da, se pot realiza mini stegulete de hartie pe scobitoare tricolore dimensiune 40 x 28 mm pentru ziua nationala, imprimate in policromie 100%.
3. Ce tip de suport oferiti pentru un mini stegulet de hartie?
Realizam mini stegulete de hartie personalizate pe scobitoare din comert. Pentru a ramane o distanta sesizabila intre print si baza de unde se poate prinde mini steguletul in mana, folosim suporturi de bambus de 6 cm.

Sfaturi utile
Pentru a personaliza stegulete de hartie exista numeroase posibilitati. Producem stegulete de hartie cu un design placut pentru a putea fi folosite la campanii publicitare, campanii electorale, la diverse promotii sau pur si simplu cu efect decorativ. Pentru a putea aduce in prim plan un stegulet, avem nevoie si de cooperarea dumneavoastra pentru a putea ajunge la un rezultat atragator si anume un stegulet de hartie personalizat in intregime, exact asa cum doriti. In functie de necesitatile dumneavoastra, va stam la dispozitie pentru ca steguletele realizate de noi sa anime placut spatiul unei petreceri, al unei adunari selecte sau al unui eveniment cu suprafata mare de acoperire. Este posibila creearea unei campanii de marketing agresive folosind stegulete de hartie personalizate, pentru a putea scoate in evidenta informatia necesara.
Indiferent in ce scopuri sau activitati de informare le folositi, avem capacitatea de a realiza stegulete de hartie personalizate de calitate si va putem garanta rezistenta in timp a acestora pe orice suport de prindere ati alege, bambus sau plastic.
De la prima colaborare va putem indruma in alegerea unui format de print potrivit pentru steguletul de hartie cat si suportul acestuia. Preferam sa realizam stegulete de hartie pe suport de hartie 90g semilucios sau suport de hartie 130g/170g lucioasa.
In cazul in care nu aveti o macheta prestabilita pentru print, in functie de preferintele dumneavoastra, va putem creea macheta ideala personalizata pentru steguletul de hartie.
Teme personalizat stegulete: Stegulet emblema judetului, Stegulet National, Stegulet Romania, Stegulet America, Stegulet Canada, Stegulet Anglia, Stegulet Franta, Stegulet Germania, Stegulet Spania, Stegulet Grecia, Stegulet Italia, Stegulet Croatia, Stegulet Rusia, Stegulet Japonia, Stegulet China, Stegulet Turcia, Stegulet Polonia, Stegulet Suedia, Stegulet produse, Stegulet emblema patiseriei, Stegulet emblema cofetariei, etc.
Sunt mandrii sa spunem ca am inceput sa producem mini stegulete de hartie pe scobitoare pentru cofetarii,patiserii si multe alte restaurante ce doresc ca platourile lor sa prinda culoare. Mini steguletele de hartie pe scobitoare personalizate, reprezinta un mod placut pentru a putea instiinta clientul cu informatiile specifice produsului. Orice client care face parte din aceasta gama de productie (cofetarie, patiserie, restaurant, hotel) poate apela la serviciile noastre de creatie a mini steguletelor. Oferim clientilor nostrii promptitudine, calitate si incadrarea efectiva in dead-line-ul stabilit in creearea mini steguletelor.
Iti amintesti proverbul acela romanesc „Buturuga mica rastoarna carul mare”? Acelasi lucru il putem spune si despre mini steguletele de hartie pe suport de scobitoare, care reprezinta in sfera marketingului un obiect promotional mic dar cu un impact promotional major.
Importanta lui in domeniul publicitatii e dovedita mai ales de faptul ca, de-a lungul timpului companii importante de pe piata romaneasca si companii multinationale au apelat la serviciile noastre pentru a le realiza mini stegulete de hartie pe suport de scobitoare personalizate, pentru a le folosi in campaniile de promovare. Este cazul unor companii importante care activeaza pe piata romaneasca si internationala precum Hochland, Selgros sau Vodafone.
De asemenea numeroase restaurante, cofetarii sau patiserii folosesc frecvent si cu succes acest tip de promovare cu costuri minime dar cu eficienta dovedita.
Mici dar cu un impact vizual puternic, mini steguletele de hartie pe suport de scobitoare nu trebuie sa lipseasca de la evenimente importante, cum sunt petrecerile organizate de ziua nationala, petrecerile organizate de companii pentru angajati sau cu ocazia lansarii unui produs nou sau petrecerile pentru copii.
Le poti personaliza asa cum iti doresti, iar la noi vei gasi mereu designeri profesionisti care sa te indrume si sa creeze steguletul potrivit nevoilor tale.
Cu ajutorul lor poti anima si colora spatiul in care se organizeaza evenimentul de promovare sau il poti folosi pur si simplu pentru decorare. Iar faptul ca il poti personaliza cu logouri, sloganuri, mesaje publicitare si il poti colora asa cum vrei face ca acest mini stegulet sa aiba un rol major in campania ta de marketing.
Ideea folosirii acestor stegulete poate pune in valoare tema evenimentului organizat dar si produsele si preparatele. Le poti folosi cu succes daca organizezi o petrecere pentru copii, un Candy Bar, daca lansezi un produs nou in magazin sau chiar in campanii electorale.
Un stegulet de hartie mic si simpatic nu va trece in mod sigur neobservat de potentialii clienti.