Stegulete de hartie A5 Fanion

0 out of 5


Cantitate 20+ 50+ 100+ 500+ 1000+ 3000+
Lei/buc 3.00 2.00 1.80 1.50 1.35 1.20
Preturile sunt exprimate in lei/buc. Preturile sunt finale. Discount pentru revanzatori.


 

Descarca Template

Fisier PDF Fisier CorelDraw Fisier AI

1. Format: Atipic
2. Dimensiuni: 148 x 210 mm
3. Carton preferat: 90g semilucios
4. Print: fata / verso
5. Suport – plastic
6. Suport inaltime – 38 cm
7. Finisari: taiere pe contur, prindere suport plastic

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi

1. Stegulete de hartie fanion pot fi personalizate?
Steguletele de hartie fanion pot sa contina orice informatie si culoare doriti dumneavoastra.
2. Se pot realiza stegulete de hartie fanion cu emblema unei echipe de club preferate?
Da, se pot realiza stegulete de hartie fanion cu emblema oricarui echipe de club din Romania, imprimate in policromie 100%.
3. Ce tip de suport oferiti pentru un stegulet de hartie?
Realizam stegulete de hartie personalizate pe suport de plastic. Pentru a ramane o distanta sesizabila intre print si baza de unde se poate prinde steguletul in mana, folosim suporturi de plastic de 35 cm.
4. In cat timp pot primi comanda?
Dupa stabilirea bunului de tipar si acceptul acestuia pentru a realiza steguletele de hartie, in functie de tirajul dumneavoastra, putem realiza comanda intre o zi si patru zile.

Datorita formei care o are, un stegulet de hartie fanion se incadreaza mai mult in categoria sporturilor. Steguletul se poate folosi cu usurinta in cadrul tuturor competitiilor sportive, unde se poate aduna un numar important de spectatori. In functie de evenimentul aflat in desfasurare, un stegulet de hartie fanion poate afisa atat sigla clubului gazda sau oaspete cat si diverse mesaje, sloganuri de incurajare a echipei favorite. Diversitatea steguletelor consta in multitudinea de culori in care pot fi imprimate, deoarece printam machete full color, indiferent de gradul de umplere de culoare pe fanion. Aplicam forma fanionului final pe un suport de plastic alb realizand astfel un produs placut, ce aduce un plus de culoare in cadrul oricarui eveniment. Suportul de plastic are o dimensiune ce ii confera utilizatorului o manevrare usoara a steguletului de hartie fanion, putand fi fluturat la o intensitate mare, fara ca acesta sa se strice.

Propunem stegulete de hartie fanion ce pot produce un impact vizual maximal ce reprezinta un plus in cadrul proiectului dumneavoastra de marketing. Realizam machete grafice de stegulete pentru meciuri de fotbal, machete grafice de stegulete pentru meciuri de baschet, machete grafice de stegulete pentru meciuri de handbal, machete grafice de stegulete pentru meciuri de volei, etc.

Puteti conta pe ajutorul nostru in privinta crearii machetei grafice a fanionului, unde putem imbina diversitatea imaginilor, mesajelor sau a sloganurilor dumneavoastra, pentru o macheta bine pusa la punct din punct de vedere estetic si tehnic. Procesul de printare poate incepe imediat ce sunteti de acord cu macheta fanionului. In functie de tirajul dumneavoastra, produsul finit va fi predat in timpi utili si va ve-ti putea bucura de impactul unui stegulet de hartie fanion.