Insigne Tricolore

0 out of 5


Cantitate 50+ 100+ 300+ 500+ 1000+
Lei/buc 4.00 3.50 2.90 2.7 2.4
Preturile sunt exprimate in lei/buc. Preturile sunt finale. Discount pentru revanzatori.


 

1. Format: 56 mm
2. Calitate: full color
3. Print: fata
4. Suport: metalic, ac si pelicula plastic protectoare

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi

1. Insignele metalice pot fi personalizate?
Insignele metalice se pot cu orice informatie doriti dumneavoastra, atat sigle sau text.
2. Se pot realiza insigne tricolore pentru ziua nationala?
Da, se pot realiza insigne tricolore dimensiune 56 mm pentru ziua nationala, imprimate full color la calitate fotografica.
3. Ce tip de suport oferiti pentru o insigna?

Realizam insigne metalice pe suport metalic cu ac si pelicula plastic protectoare
4. In cat timp pot primi comanda?
Dupa stabilirea bunului de tipar si acceptul acestuia pentru a realiza insignele metalice, se va stabili de comun acord o data cat mai acceptabila.

Pe 1 Decembrie 2018, Romania si romanii de pretutindeni sarbatoresc 100 de ani de la desavarsirea statului national roman, realizat in 1918 prin unirea mai intai a Basarabiei cu Romania la 27 martie, apoi a Bucovinei cu Romania la 28 noiembrie si a Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania la 1 Decembrie, formand astfel Marea Unire.
Putem personaliza insignele tricolore cu un print de inalta calitate cu orice informatie doreste clientul. Insignele tricolore au dimensiunea de 56mm, sunt imprimate full color la calitate fotografica si sunt realizate pe suport metalic cu ac si pelicula de plastic protectoare.
Exista numeroase posibilitati pentru a personaliza insignele tricolore in functie de dorintele clientului. De aceea avem nevoie si de cooperarea dumneavoastra pentru a ajunge la un rezultat atragator, o insigna personalizata cu cerintele dumneavoastra specifice. Design-ul insignelor tricolore este de inalta calitate si pot fi folosite pentru campanii publicitare, campanii electorale sau pentru sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei pe data de 1 Decembrie.
Ca in fiecare an, pe 1 Decembrie, cu mic cu mare ne adunam in pietele diverselor orase din Romania pentru a putea urmarii diverse parade militare si a sarbatorii Ziua Nationala a Romaniei. Cu insignele tricolore va puteti arata sprijinul si patriotismul adevarat romanesc.
Cu aceasta ocazie, vor avea loc evenimente culturale specifice, spectacole folclorice sau ceremonii pentru care romanii o sa se adune si o sa sarbatoreasca cu drag si bucurie. Insignele tricolore sunt accesoriul perfect pentru aceste momente.
Cum altfel ne putem arata spiritul romanesc de sarbatoare decat prin a purta insignele tricolore in piept pe 1 Decembrie, colorand si inveselind toti romanii.
Fie ca sarbatorim in strada sau la petreceri culturale si traditional romanesti, ne putem bucura de un plus de culoare si patriotism cu insignele tricolore.
Haideti sa ne aratam iubirea fata de Romania si de romani cu insignele tricolore.