Stegulete de hartie Cocktail


Cantitate 100+ 500+ 1000+ 2000+ 5000+ 10000+
Fata/verso 0.55 0.52 0.46 0.41 0.37 0.30

Preturi exprimate in lei/buc, TVA inclus.


 

Descarca Template

Fisier PDF Fisier CorelDraw Fisier AI
  • SPECIFICATII TEHNICE
  • CERINTE FISIERE GRAFICE
  • INTREBARI FRECVENTE
  • SFATURI UTILE

1. Format: Atipic
2. Dimensiuni: 65 x 40 mm
3. Carton preferat: 90g semilucios
4. Print: fata / verso
5. Suport – bambus
6. Suport inaltime – 15 cm
7. Finisari: taiere pe contur, prindere suport bambus

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi

1. Mini steguletele de hartie pot fi personalizate?
Mini steguletele de hartie pot sa contina orice informatie si culoare doriti dumneavoastra.
2. Se pot realiza mini stegulete de hartie tricolore pentru ziua nationala?
Da, se pot realiza mini stegulete de hartie tricolore dimensiune 65 x 40 mm pentru ziua nationala, imprimate in policromie 100%.
3. Ce tip de suport oferiti pentru un mini stegulet de hartie?
Realizam mini stegulete de hartie personalizate pe suport de bambus. Pentru a ramane o distanta sesizabila intre print si baza de unde se poate prinde mini steguletul in mana, folosim suporturi de bambus de 15 cm.

Pentru a personaliza stegulete de hartie exista numeroase posibilitati. Producem stegulete de hartie cu un design placut pentru a putea fi folosite la campanii publicitare, campanii electorale, la diverse promotii sau pur si simplu cu efect decorativ. Pentru a putea aduce in prim plan un stegulet, avem nevoie si de cooperarea dumneavoastra pentru a putea ajunge la un rezultat atragator si anume un stegulet de hartie personalizat in intregime, exact asa cum doriti. In functie de necesitatile dumneavoastra, va stam la dispozitie pentru ca steguletele realizate de noi sa anime placut spatiul unei petreceri, al unei adunari selecte sau al unui eveniment cu suprafata mare de acoperire. Este posibila creearea unei campanii de marketing agresive folosind stegulete de hartie personalizate, pentru a putea scoate in evidenta informatia necesara.
Indiferent in ce scopuri sau activitati de informare le folositi, avem capacitatea de a realiza stegulete de hartie personalizate de calitate si va putem garanta rezistenta in timp a acestora pe orice suport de prindere ati alege, bambus sau plastic.
De la prima colaborare va putem indruma in alegerea unui format de print potrivit pentru steguletul de hartie cat si suportul acestuia. Preferam sa realizam stegulete de hartie pe suport de hartie 90g semilucios.
In cazul in care nu aveti o macheta prestabilita pentru print, in functie de preferintele dumneavoastra, va putem creea macheta ideala personalizata pentru steguletul de hartie.

Teme personalizat stegulete: Stegulet emblema judetului, Stegulet National, Stegulet Romania, Stegulet America, Stegulet Canada, Stegulet Anglia, Stegulet Franta, Stegulet Germania, Stegulet Spania, Stegulet Grecia, Stegulet Italia, Stegulet Croatia, Stegulet Rusia, Stegulet Japonia, Stegulet China, Stegulet Turcia, Stegulet Polonia, Stegulet Suedia, Stegulet produse, Stegulet emblema patiseriei, Stegulet emblema cofetariei, etc.